2010.04.27.
19:45

Írta: FöldlakóEmber

Nászajándék

Most ezen a gyönyörű Lavender & Lace mintán dolgozom. A címe The Bride, a mintát Marilyn Leavitt Imblum készítette. Alapvetően nekem a Lavender & Lace minták igencsak favoritok, lesz még jópár ezen kívül is, ha a Jóisten úgy akarja.

Egyébként egy kedves barátnőmnek készül a kép, aki nyáron megy férjhez, pontosan július 31-én. Huh, addigra keretezéssel együtt el kell készülnöm. Nem lesz egyszerű történet, eléggé munkaigényes - de persze megéri, csak sajna nem vagyok időmilliomos, és egyre inkább az időhiány lesz jellemző... :(

Ezt csak zárójelesen írom, de még az is megfordult a fejemben, hogy megtartom a képet... Annyira tetszik! De az egészen biztos, hogy még egyszer nem csinálom meg, tehát ha odaadom, akkor elbúcsúzom tőle végleg. Meg azért is, mert ez lesz az első igazán nagy munkám. De önuralmat gyakorlok, és persze a lényeg, hogy örömet szerezzek. Meg nekem már maga a hímzés is öröm :)

Szólj hozzá!

Címkék: the & keresztszemes bride lavender lace

A bejegyzés trackback címe:

https://varrogatok.blog.hu/api/trackback/id/tr121957111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása